Lisen Adbåge: Kurt och Kio vill ha djur

Kurt och Kio vill ha djur

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kurt och Kio vill ha djur on kuvakirja, joka kertoo kahden lapsen toiveesta saada lemmikkieläin.

Kurtin ja Kion naapureilla on melkein kaikilla lemmikki, joten hekin haluavat saada oman. Sopivan lemmikin etsimiseen menee aikaa, sillä kaikissa tuntuu olevan jotain vikaa, jonka takia he eivät voi kyseistä lajia pitää lopullisesti.

Lasten lemmikkihaaveista on kyllä ollut kirjoja ennestäänkin riittämiin, mutta tämä tuntuu erottuvan joukosta positiivisesti. Useimmat kirjat vaikuttavat keskittyvän jonkin tietyn eläinlajin – yleensä koiran – haluamiseen, mutta tässä ehditään tutustua useampaan lajiin. Pidin kirjaa omalla tavallaan hauskana ja kuvitus oli mukavan värikäs sekä muutenkin tyyliltään omaan makuuni sopiva.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...