Kalle Nuuttila ja Riku Ounaslehto: Äkkää ja tökkää : Eläimet

Äkkää ja tökkää eläimet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kalle Nuutilan ja Riku Ounaslehdon Äkkää ja tökkää : Eläimet on katselukirja kaksi vuotta vanhoille.

Äkkää ja tökkää : Eläimien rakenne on yksinkertainen: jokainen aukeama on oma eläinten elinympäristö. Nämä elinympäristöt, kuten savanni, maatila tai talvi, ovat täynnä kuvia erilaisista eläimistä. Kuvien lomaan on kirjoitettu yksinkertaisia kysymyksiä, jotka ohjaavat etsimään vaikkapa tietynvärisiä kukkia tai jonkin tietyn eläimen ominaisuuden. Kirja päättyy sanastoon, joka nimeää jokaisen kirjasta löytyvän eläimen.

Eläimet on piirretty yksinkertaisesti ja selkeästi. Ne ovat iloisia ja niiden värikkyys kiinnittää hyvin pienenkin lapsen huomion. Kirjaa voikin tavallaan pitää eläinten bongailuun innoittavana asiana.

Kokonaisuutena Äkkää ja tökkää : Eläimet on kiva. Tämän tyyppiset kirjat kehittävät lapsen havaintokykyä ja sanastoa. Kirjalla on uudelleenlukuarvoa, mikäli sitä malttaa pitää poissa pitempiä aikoja lukulistalta lukukertojen välissä. Sarjassa on ilmestynyt myös Äkkää ja tökkää : Liikenteessä, mikäli sen aihepiiri iskee eläimiä paremmin.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...