Steven Gerrard ja Donald McRae: Liverpool-ikoni : omaelämäkerta

Liverpool-ikoni : Omaelämäkerta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Steven Gerrard on jalkapallolegenda, mutta hän on aina ollut vaatimaton ja herrasmies verrattuna useaan legendaariseen kollegaansa. Jalkapallotähti on ihminen eikä jumalolento.

Gerrard julkaisi vuonna 2006 ensimmäiset muistelmansa ja tässä kirjassa hän jatkaa tarinaansa. Pääsemme siihen asti kun Gerrard lähtee FC Liverpoolista, jossa hän pelannut pikkupojasta asti. Uusi omaelämäkerta on henkilökohtaisempi ja kymmenen vuotta kypsemmän miehen kirja.

Kuten voi olettaa, kirjassa on paljon tietoa peleistä ja sijoituksista, mutta omaelämäkerroissa on se hyvä puoli, että myös aidot tunteet välittyvät, eivät vain tulokset. Sivuilta välittyy niin otteluiden odotus ja adrenaliini kuin häviön pettymys ja katkeruus. Urheilija ei tervettä päivää näe, ja uran huippu on ennen kolmeakymmentä ikävuotta. Gerrardilla on kuitenkin muutakin kuin pelkkä pallo ja liiga; kaikessa mukana ovat hänen vaimonsa ja ihanat tyttäret. Yksi mielenkiintoisimmista urista jalkapallon historiassa, mutta myös koskettava henkilökuva.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...