Kami Garcia ja Margaret Stohl: Lumoava kirous

Osta kirja itsellesi

Ethan Wate on pikkukaupungin kasvatti joka on aina pelannut ja elänyt pikkukaupungin säännöillä. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun kaupungin pelottavan erakon sukulaistyttö muuttaa enonsa luokse. Ei aikaakaan kun kaupungissa alkaa tapahtua kummia, eikä tällä kertaa vain ilkeitä juoruja. Ethan tutustuu uuteen tyttöön Lenaan ja saa pikkuhiljaa tietää niin hänen kuin koko kylän salaisuuksia.

Lumoavassa kirouksessa sekoittuvat monenlaiset fantasiat ja uskonnot kuolemattomista taikaolennoista etelävaltioiden voodooseen.

Minäkertojana on tällä kertaa poika, joka on mukavaa vaihtelua. Myöskään ulkonäköön ei keskitytä niin paljon kuin muissa tämän hetken teini-fantasioissa. Lumoavassa kirouksessa on tervetullutta huumoria, joka tekee kirjasta viihdyttävän ja kuolemattomasta rakkaudestakin siedettävämmän.

Vaikka luettavaa riittää, on Lumoava kirous mukavan nopeatempoinen. Pikkukaupungin ahdasmielisyys voi vaikuttaa järjettömältä, mutta jokainen tietää kuinka vaikeaa rajoja ja tottumuksia on rikkoa. Olin melkein varma, etten lukisi kirjaa muutamaa sivua pidemmälle mutta jotakin lumoavaa kirja kuitenkin tarjosi.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...