Jeff Smith: Luupäät 1

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Serkukset Auvo, Tahvo ja Leppo Luupää on karkotettu kotoaan Luumäestä. Voisi sanoa, että siihen on hyvä syy – jos nyt välttämättä haluatte tietää, niin siihen liittyy kyläläisten päälle kevätpiknikillä vyörynyt patsas sekä pilaantunut luumuhillo. Noin niin kuin alkajaisiksi.

Autiomaassa kolmikko eksyy toisistaan, mutta päätyy eri reittejä pitkin mukavaan laaksoon. Laakson asukkaista saadaan uusia ystäviä, joiden avulla kolmikko löytää jälleen toisensa. Paha kyllä, iso- ja terävähampaiset rottaoliot ovat jostain syystä Tahvon perässä haluten tehdä hänestä pataruuan – tai sitten piiraan, riippuen, keneltä kysytään –, ja jatkuvaa kiistaa aiheuttaa myös se, onko lohikäärmeitä olemassa, vaikka Leppo on aivan varmasti nähnyt ja keskustellutkin sellaisen kanssa.

Hahmot ovat hauskoja ja lutuisia karikatyyrejä, joita Smithin piirrosjälki hellii. Tämän sarjakuvan kuvat kertovat oikeasti enemmän kuin sanat. Niissä on liikettä, elämää ja tunnetta.

Like on julkaissut suomeksi yhdeksän Luupäät-albumia, jotka jokainen sisältää kolme alkuperäistä albumia.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...