Herbert Genzmer ja Ulrich Hellenbrand: Maailman mysteerit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Maailman mysteerit on kokoelma selittämättömistä tapahtumista, ilmiöistä ja olioista. Koska kaikki arvoituksellinen kiehtoo, on kirja tervetullut vaikkei olekaan ensimmäinen laatuaan. Mysteerikirjoja tehdään yleensä lapsille ja nuorille, joten ongelmana on usein tekstin laatu, kiinnostavuus ja kattavuus.

Maailman mysteerit on toimiva kokonaisuus. Aiheet on jäsennelty hyvin ja tekstiä on sopivasti, sisältö laadukasta ja layout tekee kirjasta houkuttelevan. Itse pidän kuvitetuista tietokirjoista enemmän kuin pelkästä loputtomasta tekstistä. Kun edessä ei ole koe, ei tiedon hankkimisen pitäisi tuntua päntäämiseltä.

Kirjasta löytyy myös harvemmin käsiteltyjä ilmiöitä ja se on maailmanlaajuisesti kattava. Vaikka internet saattaa tarjota yhtä paljon tietoa, on Maailman mysteerit herkkupala rajatiedosta kiinnostuneille.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

6 kommenttia

  1. Minua on aina kiinnostanut kaikki outo ja mysteerinen. Tässä olisi mahtava kirja meikäläiselle!

  2. Aikoinaan vastaavaa Valittujen palojen versiota luin innostuneena, mutta oon huomannut nämä hyvän paperin tuhlaukseksi.

  3. Minäkin muistelen vastaavia joskus lapsena lukeneeni suurella innolla; nykyään ei voisi juuri vähempää kiinnostaa.

  4. Onko kirja sopiva 9-11v lapsille? Jakaisivatkohan lukea? Onko kirjassa myös kuvia?

  5. Kuvia on mukavasti ja teksti sujuvaa, joten yhdessä aikuisen kanssa voi varmasti lukea. Ehkä hieman hankalaa yksinään, riippuu tietenkin lukijasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...