Herbert Genzmer ja Ulrich Hellenbrand: Maailman mysteerit

Maailman mysteerit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Maailman mysteerit on kokoelma selittämättömistä tapahtumista, ilmiöistä ja olioista. Koska kaikki arvoituksellinen kiehtoo, on kirja tervetullut vaikkei olekaan ensimmäinen laatuaan. Mysteerikirjoja tehdään yleensä lapsille ja nuorille, joten ongelmana on usein tekstin laatu, kiinnostavuus ja kattavuus.

Maailman mysteerit on toimiva kokonaisuus. Aiheet on jäsennelty hyvin ja tekstiä on sopivasti, sisältö laadukasta ja layout tekee kirjasta houkuttelevan. Itse pidän kuvitetuista tietokirjoista enemmän kuin pelkästä loputtomasta tekstistä. Kun edessä ei ole koe, ei tiedon hankkimisen pitäisi tuntua päntäämiseltä.

Kirjasta löytyy myös harvemmin käsiteltyjä ilmiöitä ja se on maailmanlaajuisesti kattava. Vaikka internet saattaa tarjota yhtä paljon tietoa, on Maailman mysteerit herkkupala rajatiedosta kiinnostuneille.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 307 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...