Ilona Partanen: Minä olen Sykkyrämyyrä!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tuhannen murheen murehtijaa Sykkyrämyyrää vaivaa ongelma; on hieman itsetunto-ongelmaa, kun ei tuota rohkeutta tunnu oikein löytyvän ja sen lisäksi joku on vielä varastanut kengät. Itse asiassa joku on varastanut kaikkien kengät, ja joissain tapauksissa jopa kaulahuivit ja takitkin! Asia vaatii selvittämistä ja seikkailun myötä Sykkyrämyyräkin oppii löytämään omat vahvuutensa.

Ilona Partasen ilahduttava Minä olen Sykkyrämyyrä! on todellinen omituisten otusten kerho. Värikästä maailmaa kansoittavat Sykkyrämyyrän lisäksi muiden muassa sellaiset omaperäiset persoonallisuudet kuin Mulperimursu, Kurkikaula, Oikkuoinas ja Lettililleri. Onneksi kirjassa ei jäädä pelkästään hauskan sanailun asteelle, vaan kuvitus on yhtä lailla omalaatuisen ilottelevaa. Erityisesti Partasen värimaailma ja pensselien paksut tekstuurit tekevät jäljestä omaleimaisen ja mieleenjäävän.

Minä olen Sykkyrämyyrä! on ilahduttava uusi tuttavuus, eikä vähiten loistavan nimihenkilönsä vuoksi. Sykkyrämyyrän tulevia seikkailuja odotellessa!

Titta Lindström

Titta Lindström on graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joka haluaa sarjakuvien valloittavan maailman. Siinä sivussa tulee luettua myös kaikenlaista muuta kirjallisuutta, josta tietokirjallisuus erityisesti herättää uteliaisuuden: voi kun olisikin mahdollista tietää kaikesta kaikki! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...