Heike Blümner ja Jacqueline Thomae: Naisen oma kirja

Osta kirja itsellesi

Naisen oma kirja ei ole opas naiseuteen, vaan tietopaketti melkein kaikesta, mitä olisi hyvä tietää ja mitä ei välttämättä näin näppärästi löydy.

Naisen omassa kirjassa on kevyempiä vinkkejä niin hiusten värjäyksestä ja elokuvista, jotka naisten on nähtävä kuin ohjeita Iraniin matkustamiseen sekä biologisen kellon tikitykseen. Kirja on suunniteltu naiselle, ei naisille yleensä. Tarkoitus on, että jokainen nainen löytää kirjasta tarvitsemaansa tietoa ja taitoa. Koska jokainen nainen on erilainen, ei kaikkea tietoa tarvitse, mutta tietoa löytyy niin uranaiselle kuin kotiäidille.

Naisen oma kirja oli iloinen yllätys. Kirjassa on oikeasti hyödyllistä tietoa näppärässä muodossa. Kirjassa on eri tilanteisiin tarvittavaa tietoa eikä pelkästään turhaa kerran luettavaa höttöä. Tyylikäs ulkoasu ja koko tekee siitä kätevän käyttöopuksen. Ei kannata ihmetellä jos löydät miehesi lukemassa kirjaa salaa. Kirjassa saattaa kuitenkin olla sen verran hyvää tietoa, että kirja kannattaa piilottaa.

Naisen oma kirja on tyylikäs, omannäköisensä ja täynnä tietoa ja taitoa – niin kuin jokainen nainen.

 

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.