Sandra Brown: Nopeita leikkauksia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Julie on järkyttynyt, kun hän joutuu todistamaan miesystävänsä murhaa loistohotellissa. Tai ainakin sitä pidetään ryöstömurhana. Hän on vakaasti sitä mieltä, että murhan takana on miljönäärimiehen perijä, veljenpoika Creighton. Koko asetelma vaikuttaa siltä, että tällä on sormensa pelissä… miehellä on kuitenkin alibi ajankohdalle, eikä kukaan usko järjestettyyn surmaan.

Kun lakimies Derek Mitchell palkataan puolustamaan Creightonia, hän onkin jo sattumalta tutustunut Julieen erittäin miellyttävällä tavalla. Mitä enemmän Derek kuitenkin tutustuu puolustettavansa pimeisiin puoliin ja hänen kiinnostukseensa elokuvia sekä etenkin niiden murhia ja väkivaltaa kohtaa, sitä enemmän hän alkaa uskoa Julien näkemyksiä. Lopulta hän ehdottomasti kieltäytyy edustamasta Creightonia ja tämän lähiperhettä periaatteellisista syistä.

Seuraa uskomattomia kohtauksia, jotka Julie tunnistaa suoraan elokuvista kopioiduiksi, varsinkin omalla kohdallaan. Kun Derek myös joutuu julman iskun kohteeksi, hän on myös valmis uskomaan Creightonin syyllisyyteen, mutta miten tämän voi todistaa. Tavalliset poliisit pitävät heitä vain hölmöinä ja Julie on ilmeisen syyllinen kaikkeen. Todisteita kerääntyy runsaasti ja kaikki viittaavat suoraan häneen…

Miten päästä selville vesille? Kaksikko alkaa selvittää, onko Creighton todella voinut toteuttaa elokuvien pelottavimpia ja mielettömämpiä kohtauksia tosielämässä. Valitettavasti alkaa näyttää siltä että kyllä on, mutta todisteiden hankkiminen on hengenvaarallista puuhaa sekin! Tosin romantiikkaa ja erotiikkaakin on ilmassa selkeästi tavanomaista enemmän.

Jännittäviä juonenkäänteitä, mainioita elokuvaviittauksia sekä erittäin kieroa peliä tässä jännärissä, jonka jännitykseen ja monimutkaiseen juoneen tykästynyt lukee taatusti läpi yhdellä istumalla! Ei ehkä mitään suurta maailmankirjallisuutta, mutta mainiota ja läpikieroa jännitystä – mukana myös kähmintää joka puolella sekä rahaa ja rakkautta, pettämistä ja lopulliset suuret paljastukset.

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...