Hunajakukka

Hunajakukka

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Eroottinen novellikokoelma Hunajakukka jatkaa Gummeruksen Erotica-sarjaa.

Hunajakukka on suomalaisten naiskirjailijoiden kokoelma aika lailla rohkeita, eroottisia fantasiatarinoita. Hunajaa riittää ja kukkia, hunajakukkia. Joka tarina on omanlaisensa, hunajaisesti tihkuen erotiikkaa.

Naisena lukiessa tulee kyllä väkisinkin mieleen, että aivan kuin joku mieskin olisi päässyt loihtimaan näitä tarinoita, sillä millään muuten ei voi ymmärtää näitä illuusioita. Kaikki käy ja ihan miten vaan, missä hyvänsä, mihin aikaan tahansa.

Tätä kokoelmaa ei pysty lukemaan kuin mitä tahansa kirjaa. Voisin antaa reseptin, että nautitaan novelli kerran päivässä tai aina tarvittaessa. Annostusta ei kannata ylittää tai tekee sen omalla vastuulla.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...