Rietas orkidea

Rietas orkidea

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Toisin kun nimestä voisi äkkiä luulla, niin kyseessä ei ole kukkakirja. Rietas orkidea on novellikokoelma naisille. Naisten kirjoittamia eroottisen seksikkäitä pornonovelleja koko kirja täynnä. Kokoelma on kotimainen ja jää arvailun varaan, ketä voisivat olla kirjoittajat, jotka ovat kirjassa anonyymeja.

Jokainen novelli on omanlaisensa, pienellä juonella varustettu ja niin sujuvasti kirjoitettu, että niitä lukee nopeasti ja helposti. Joka novellin jälkeen hyppää seuraavaan, eikä millään meinaisi jättää kesken. Jokaisessa on miehen ja naisen kohtaaminen, nopeasti ja konstailematta mennään suoraan asiaan.

Vaikka kokoelman kirjoittajana on naiset ja se on kohdistettu naisille, suosittelen kirjaa myös miehille ja eritoten pariskunnille vaikkapa yhdessä luettavaksi. Silti, kaikessa varovaisuudessa K-18…

Väittäisin, että tämä novellikokoelma on hävyttömän hyvä!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...