Samettipuutarha

Samettipuutarha

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Samettipuutarha jatkaa Gummeruksen Erotica-sarjaa, jonka ensimmäinen osa oli Rietas orkidea. Nyt astutaan aistien puutarhaan, jossa jokainen voi omat kukkansa vain kuvitella. Erotiikan puutarhassa astellaan fantasioissa, jotka eivät ole sidottuja aikaan eikä paikkaan.

Novelleja tässä puutarhassa pääsee poimimaan 26 ja tuoksu niissä on huumaava. Jokainen on omanlaisensa ja niistä koostuu sellainen kimppu, joka antaa varsin antoisan lukuelämyksen. Tarinat ovat sen pituisia, että juuri kun pääsee vauhtiin, se loppuu ja on pakko lukea vielä seuraava ja sitten seuraava…

Jälleen lukijalle tuntemattomat naiskirjailijat ovat onnistuneet tarinoimaan lukijan puutarhaan. Sinne samettiseen puutarhaan voi astua yksin tai kaksin, silti mieluummin aikuiset.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 242 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...