Samettipuutarha

Samettipuutarha

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Samettipuutarha jatkaa Gummeruksen Erotica-sarjaa, jonka ensimmäinen osa oli Rietas orkidea. Nyt astutaan aistien puutarhaan, jossa jokainen voi omat kukkansa vain kuvitella. Erotiikan puutarhassa astellaan fantasioissa, jotka eivät ole sidottuja aikaan eikä paikkaan.

Novelleja tässä puutarhassa pääsee poimimaan 26 ja tuoksu niissä on huumaava. Jokainen on omanlaisensa ja niistä koostuu sellainen kimppu, joka antaa varsin antoisan lukuelämyksen. Tarinat ovat sen pituisia, että juuri kun pääsee vauhtiin, se loppuu ja on pakko lukea vielä seuraava ja sitten seuraava…

Jälleen lukijalle tuntemattomat naiskirjailijat ovat onnistuneet tarinoimaan lukijan puutarhaan. Sinne samettiseen puutarhaan voi astua yksin tai kaksin, silti mieluummin aikuiset.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...