Sanna Karlström: Päivänvalossa

Päivänvalossa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sanna Karlströmin toisessa runokokoelmassa ilmaisu on lyhyempää ja ytimekkäämpää kuin esikoisteoksessa Taivaan mittakaava. Runot ovat täynnä pieniä havaintoja arkisista asioista, jotka on esitetty oivaltavalla tavalla. Monessa runossa viitataan lapsuuteen, tutkitaan ja pohditaan omaa itseään. Kirjaa voisikin ajatella polkuna, joka kulkee lapsuuden ja aikuismaailman välissä. Silmät suurena ja muistivihko taskussa.

Jos nykyrunous tuntuu liian vaikeaselkoiselta, niin tämä kirja on omiaan muuttamaan käsitystä. Vaikka ilmaisu on lyhyttä, niin se on erittäin rikasta ja ajatuksia herättävää. Lukiessa syntyy kotoinen tunnelma.

narulla kuivuu taivaansininen,
pilvistä riisuttu,
varjoton päivä.

Joni

Vuodesta 2007 Kirjavinkkeihin kirjoittanut Joni Sundström lukee monipuolisesti. Intohimoinen luonnon tutkiminen ja retkeily ovat elämäntapoja, joten luontokirjat kiinnostavat erityisesti. Kotisivut: Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 269 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...