Jack London: Pakkopaita / Tähtivaeltaja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä kirja on julkaistu kahdella eri nimellä, vaikka yhdestä ja samasta kirjasta on kyse. Jack London tunnetaan parhaiten erämaakuvauksistaan, mutta fantasiakaan ei ollut hänelle vierasta.

Kirjan päähenkilö on elinkautista tuomiota kärsivä mies, jota vankilassa usein kuritetaan sitomalla hänet pakkopaitaan. Tällöin hän oppii ihmeellisen taidon irtautua ruumiistaan, jolloin hän elää uudelleen aikaisemmat elämänsä ja inkarnaationsa.

Romaanin tapahtumat koostuvat useasta pienestä episodista. Välillä ollaan nykyajassa vankilassa, välillä menneisyydessä päähenkilön aikaisemmissa elämissä, jotka sijoittuvat niin kirjoitetun historian aikaisiin tapahtumiin kuin ihmiskunnan etäiseen aamuhämärään.

Kokonaisuus pysyy hallitusti kasassa, ja lopputuloksena on kiehtova ja monipuolinen lukuelämys, joka sekä jännittää että liikuttaa lukijaa.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...