Anna Gavalda: Parempaa elämää

Parempaa elämää

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Parempaa elämää on kahdesta pienoisromaanista koostuva kirja, jossa löydetään onni ottamalla riskejä. Kirja tuo mieleen Gavaldan aikaisemmat teokset Kimpassa ja Viiniä keittiössä.

Mathilde on puppua kirjoitteleva blogisti, joka saa laskut maksettua valehtelemalla päättömästi internetin ihmeellisessä maailmassa. Erikoinen yhteensattuma saattaa Mathilden elämään kokin, joka saa Mathilden pään sekaisin vaikka niin ei yhtään ollut tarkoitus.

Yann tapaa uuden naapurin perheen ja rakastuu ihastuttavaan vaimoon. Sen kummempia kolmiodraamoja ei elämä kehitä, mutta saa Yannin huomaamaan että elämä voisi olla parempaa.

Parempaa elämää ei ole Gavaldan parasta tuotantoa, kevyt kerronta rutistaa kirjan helposti viihteen puolelle. Jokainen päivä on erilainen, vaikkei siltä aina tunnu. On hyvä välillä miettiä, onko tyytyväinen elämään vai onko vain jäänyt arjen oravanpyörään ja tyytynyt siihen. Onni voi olla sekä ottamista että luopumista, mutta ilman riskejä jää vain elämän armoille.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 247 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...