Anna Gavalda: Parempaa elämää

Osta kirja itsellesi

Parempaa elämää on kahdesta pienoisromaanista koostuva kirja, jossa löydetään onni ottamalla riskejä. Kirja tuo mieleen Gavaldan aikaisemmat teokset Kimpassa ja Viiniä keittiössä.

Mathilde on puppua kirjoitteleva blogisti, joka saa laskut maksettua valehtelemalla päättömästi internetin ihmeellisessä maailmassa. Erikoinen yhteensattuma saattaa Mathilden elämään kokin, joka saa Mathilden pään sekaisin vaikka niin ei yhtään ollut tarkoitus.

Yann tapaa uuden naapurin perheen ja rakastuu ihastuttavaan vaimoon. Sen kummempia kolmiodraamoja ei elämä kehitä, mutta saa Yannin huomaamaan että elämä voisi olla parempaa.

Parempaa elämää ei ole Gavaldan parasta tuotantoa, kevyt kerronta rutistaa kirjan helposti viihteen puolelle. Jokainen päivä on erilainen, vaikkei siltä aina tunnu. On hyvä välillä miettiä, onko tyytyväinen elämään vai onko vain jäänyt arjen oravanpyörään ja tyytynyt siihen. Onni voi olla sekä ottamista että luopumista, mutta ilman riskejä jää vain elämän armoille.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.