Kathleen Tessaro: Parfyymikeräilijä

Osta kirja itsellesi

Grace Munroe elää hyvin 1950-luvun Lontoossa, mutta kaipaa kuitenkin jotakin muuta. Elämä mullistuu kertaheitolla kun hän saa kirjeen Pariisista ja karkaa sinne epäluotettavaa miestään. Grace on saanut perinnön naiselta, josta ei ole koskaan kuullutkaan. Pelkkä raha ei ratkaise vaan hän haluaa selvittää, miksi juuri hän ja kuka salaperäinen perinnönjättäjä oikein on. Samalla hypätään 20-luvulle Eva D’Orsayn mystiseen elämään.

Kathleen Tessarolta ei ole suomennettu mitään sitten Eleganssin, joten tartuin tähän heti. Parfyymikeräilijä on ehtaa viihdekirjallisuutta, eikä juoni yllätä, mutta parfyymien avulla kerrottu tarina on aistikas ja viettelevän herkullinen. Kahdessa ajassa kulkeminen on hyvin yleistä, mutta Parfyymikeräilijässä ei käväistä nykyajassa, joten aikahyppely toimii yllättävän hyvin.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.