Nina George: Pieni kirjapuoti Pariisissa

Pieni kirjapuoti Pariisissa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jean Perdu pitää kaunokirjallista apteekkia eli pientä kirjapuotia Pariisissa. Perdu ei myy ihan mitä tahansa kenelle tahansa, vaan auttaa ihmisiä sydänsuruissa, stressissä ja kaikessa muussa kaunokirjallisuuden parantavan voiman avulla. Itseään Perdu ei kuitenkaan ole pystynyt korjaamaan vaikka käyttää kaunokirjallisuutta enemmän kuin kukaan. Sydän sykähtää jälleen yli kahdenkymmenen vuoden jälkeen kun samaan taloon muuttaa Catherine, joka on aivan vasta hiljattain mennyt rikki. Eteenpäin mentäessä Perdu uskaltaa vihdoin katsoa taakseen ja näin seikkailu alkaa halki Ranskan.

Olen täysin samaa mieltä siitä, että se mitä lukee vaikuttaa enemmän ihmiseen, kuin se jonka kanssa menee naimisiin. Lukiessa oppii itsestään ja oikeasta kirjasta oikeaan aikaan voi olla hyötyä koko loppuelämän. Parisuhteet ovat mutkikkaita tai sitten ne voivat olla todella yksinkertaisia – riippuu miten kaiken käsittelee.

Pieni kirjapuoti Pariisissa on romanttinen kuorrutettuna siirapilla ja hunajalla. Jos makeuden vain kestää, kirja on oikea hyvän mielen kirja. Kaunokirjallinen sielunhoito lämmittää sydäntä.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...