Eppu Nuotio ja Saara Vallineva: Pirkko Punarinta ja kadonnut polkupyörä

Osta kirja itsellesi

Eppu Nuotion kirjoittama ja Saara Vallinevan kuvittama lastenkirja Pirkko Punarinta on kertakaikkisen ihastuttava uusi tuttavuus. Pirkon rauhallinen päivärytmi rikkoontuu, kun pyörä on yhtäkkiä hävinnyt vajan edestä jonnekin. Onko se ehkä varastettu? Asia vaatii selvittämistä ja niin päästään tutustumaan pienen saaren paikkoihin ja asukkaisiin.

Tutustumistahan riittää, sillä miniatyyritaiteilija ja kuvittaja Saara Vallineva on luonut pieteetillä uskomattoman yksityiskohtaisen maailman, jonka jokaiseen kuvaan haluaa uppoutua. Sympaattiset pörröiset eläinhahmot, askarrellut pienet leivokset ja huoneet ihastuttavat aikuista siinä missä lastakin, tämähän käy jo melkein taidekirjasta!

Kirjaa voikin suositella lasten lisäksi myös ainakin miniatyyritaiteesta kiinnostuneille ja muille sorminäppärille ihmisille, joita innostaa tarinankerronnan ja käsityöläisyyden yhdistäminen.

Titta Lindström

Titta Lindström on graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joka käyttää vapaa-aikansa mieluusti kirjojen parissa. Sarjakuvat ovat sydäntä lähellä, mutta lukulistalle pääsee säännöllisesti myös tietokirjallisuus, erityisesti muistelmat ja elämäkerrat herättävät kiinnostusta. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...