Eppu Nuotio ja Saara Vallineva: Pirkko Punarinta ja kadonnut polkupyörä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Eppu Nuotion kirjoittama ja Saara Vallinevan kuvittama lastenkirja Pirkko Punarinta on kertakaikkisen ihastuttava uusi tuttavuus. Pirkon rauhallinen päivärytmi rikkoontuu, kun pyörä on yhtäkkiä hävinnyt vajan edestä jonnekin. Onko se ehkä varastettu? Asia vaatii selvittämistä ja niin päästään tutustumaan pienen saaren paikkoihin ja asukkaisiin.

Tutustumistahan riittää, sillä miniatyyritaiteilija ja kuvittaja Saara Vallineva on luonut pieteetillä uskomattoman yksityiskohtaisen maailman, jonka jokaiseen kuvaan haluaa uppoutua. Sympaattiset pörröiset eläinhahmot, askarrellut pienet leivokset ja huoneet ihastuttavat aikuista siinä missä lastakin, tämähän käy jo melkein taidekirjasta!

Kirjaa voikin suositella lasten lisäksi myös ainakin miniatyyritaiteesta kiinnostuneille ja muille sorminäppärille ihmisille, joita innostaa tarinankerronnan ja käsityöläisyyden yhdistäminen.

Titta Lindström

Titta Lindström on graafinen suunnittelija ja kuvittaja, joka haluaa sarjakuvien valloittavan maailman. Siinä sivussa tulee luettua myös kaikenlaista muuta kirjallisuutta, josta tietokirjallisuus erityisesti herättää uteliaisuuden: voi kun olisikin mahdollista tietää kaikesta kaikki! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 250 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...