Keith Stuart: Poikani Sam

Osta kirja itsellesi

Rehellisesti – en pitänyt tästä kirjasta.

Alex on jumittunut elämässä paikalleen niin työssä, avioliitossa kuin isänä. Kun avioliitto menee karille, työpaikka menee alta ja oman pojan kanssa menee aina samalla lailla pieleen, on aika ottaa niskasta kiinni ja tehdä muutoksia.

Poikani Sam on karun kaunistelematon tarina siitä, millaista on olla autistisen lapsen vanhempi ja miten se muokkaa elämää, arkea ja ihmissuhteita. Se on myös aikuisen miehen kasvutarina; vaikka elämä tuntuu potkivan päähän, on siitä kuitenkin itse vastuussa.

Minua kirja ärsytti suunnattomasti, mutta se ei todellakaan tarkoita, että kirja olisi huono. Kirja on jokaiselle lukijalle erilainen, mutta kylmäksi se ei jätä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...