Keith Stuart: Poikani Sam

Poikani Sam

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Rehellisesti – en pitänyt tästä kirjasta.

Alex on jumittunut elämässä paikalleen niin työssä, avioliitossa kuin isänä. Kun avioliitto menee karille, työpaikka menee alta ja oman pojan kanssa menee aina samalla lailla pieleen, on aika ottaa niskasta kiinni ja tehdä muutoksia.

Poikani Sam on karun kaunistelematon tarina siitä, millaista on olla autistisen lapsen vanhempi ja miten se muokkaa elämää, arkea ja ihmissuhteita. Se on myös aikuisen miehen kasvutarina; vaikka elämä tuntuu potkivan päähän, on siitä kuitenkin itse vastuussa.

Minua kirja ärsytti suunnattomasti, mutta se ei todellakaan tarkoita, että kirja olisi huono. Kirja on jokaiselle lukijalle erilainen, mutta kylmäksi se ei jätä.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 296 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...