Anja Snellman: Safari Club

Osta kirja itsellesi

Nuoren opiskelijan vuosikymmenten kauhu alkaa Safari Clubille päätyneistä polttareista. Itsevarmoja, yhteiskunnassa vaikuttavia tai muuten merkittäviä naisia vainoava miesten kerho Testos ei kaihda keinoja palauttaakseen naissukupuolen turvallisesti nyrkin ja hellan väliin, hiljaiseksi!

Snellman on kehitellyt kirjansa antisankareille sangen uskomattoman maailmankatsomuksen: cocktail biologiaa, darwinismia, suvaitsemattomuutta, naisvihaa ja testosteronia. Heikkohermoisempi saattaa alkaa voida pahoin kirjaa lukiessaan. Onneksi kirjailija itsekään ei pidä luomustaan kovin vakavasti otettavana: punaniskat ehkä yrittävät saada menestyvät naiset menettämään uskottavuutensa ja järkensä, mutta eniten tiiliä kuormasta puuttuu heiltä itseltään.

Kirja ei ole kovin mukavaa luettavaa, eikä paha saanut mielestäni lopussa ihan tarpeeksi paljon palkkaa, mutta ainakin sen jälkeen nyky-Suomi tuntuu tällaisenaan kuitenkin ihan kohtuulliselta paikalta elää.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...