Anja Snellman: Safari Club

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nuoren opiskelijan vuosikymmenten kauhu alkaa Safari Clubille päätyneistä polttareista. Itsevarmoja, yhteiskunnassa vaikuttavia tai muuten merkittäviä naisia vainoava miesten kerho Testos ei kaihda keinoja palauttaakseen naissukupuolen turvallisesti nyrkin ja hellan väliin, hiljaiseksi!

Snellman on kehitellyt kirjansa antisankareille sangen uskomattoman maailmankatsomuksen: cocktail biologiaa, darwinismia, suvaitsemattomuutta, naisvihaa ja testosteronia. Heikkohermoisempi saattaa alkaa voida pahoin kirjaa lukiessaan. Onneksi kirjailija itsekään ei pidä luomustaan kovin vakavasti otettavana: punaniskat ehkä yrittävät saada menestyvät naiset menettämään uskottavuutensa ja järkensä, mutta eniten tiiliä kuormasta puuttuu heiltä itseltään.

Kirja ei ole kovin mukavaa luettavaa, eikä paha saanut mielestäni lopussa ihan tarpeeksi paljon palkkaa, mutta ainakin sen jälkeen nyky-Suomi tuntuu tällaisenaan kuitenkin ihan kohtuulliselta paikalta elää.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 248 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...