Anja Snellman: Harry H.

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Harry H. on helppo luettava! Kirja on ohut, vain 146 sivua, joista osa valokuvia. Se on helppo napata mukaan mihin tahansa ja sen voi lukea yhdeltä istumalta. Se on oikeastaan pakko lukea yhdellä kertaa, sillä on se niin koukuttava. Pieniä lyhyitä kappaleita ja aina ajattelee, että vielä yksi kappale…

Anja Snellmanin teksti on ihanaa ja runollista. Hän menee Harryn sisälle ja tuo sieltä esille niin paljon hyvää ja herkkää, että kirja koskettaa. Kosketus on sitä luokkaa, että olisin mieluusti halunut sitä lisää. Harryn omat kommentit mukana antavat varsin piristävän lisän kirjaan ja toimivat ikäänkuin kaiken muun mausteena.

Kuvia on paljon ja ne ovat erilaisia, mitä olemme mediassa tottuneet näkemään. Kun tämän kirjan on lukenut, jää miettimään, millaisen kuvan media ihmisestä tekee ja kuinka monesta voisi tehdä tälläisen kirjan. Jotenkin minä vain uskoin tähän kirjaan.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...