Corey Taylor: Seitsemän kuolemansyntiä

Seitsemän kuolemansyntiä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Corey Taylor, Slipknotin ja Stone Sourin keulahahmo, on aina halunnut kirjoittaa kirjan ja ystävänsä kehotuksesta otti haasteeksi seitsemän kuolemansyntiä. Kuten Taylor itsekin tunnustaa on aihe jo useasti koluttu mutta silti aina mielenkiintoinen. Kappale kappaleelta Taylor ottaa synnin yksitellen syyniin, kertoo omia kokemuksiaan synninteosta sekä omat mielipiteensä niiden kuolemanvakavuudesta.

Taylor on hyvä sanaseppo ja hauskojakin pätkiä löytyi. Kuitenkin vain vähän yli 200-sivuinen kirja tökki jonkin verran. Mielenkiintoisia paljastuksia oli liian vähän ja saarnaamiseen kului paperia enemmän. Kirjan lukevat fanien lisäksi samanmieliset ihmiset, mutta Taylorin sanoma on tarkoitettu enemmänkin fundamentalisteille, jotka todella uskovat kirjaimellisesti isoon kirjaan.

Uudet kuolemansynnit ovat aiheellisia, mutta kadottavat tarkoituksenmukaisuutensa. Omasta mielestäni kuolemansynnit ovat ihmisten perimmäisiä tarpeita, jotka muuttuvat liiallisuudessa groteskeiksi, mutta ehkei kannata uskonasioista kiistellä.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...