Corey Taylor: Seitsemän kuolemansyntiä

Osta kirja itsellesi

Corey Taylor, Slipknotin ja Stone Sourin keulahahmo, on aina halunnut kirjoittaa kirjan ja ystävänsä kehotuksesta otti haasteeksi seitsemän kuolemansyntiä. Kuten Taylor itsekin tunnustaa on aihe jo useasti koluttu mutta silti aina mielenkiintoinen. Kappale kappaleelta Taylor ottaa synnin yksitellen syyniin, kertoo omia kokemuksiaan synninteosta sekä omat mielipiteensä niiden kuolemanvakavuudesta.

Taylor on hyvä sanaseppo ja hauskojakin pätkiä löytyi. Kuitenkin vain vähän yli 200-sivuinen kirja tökki jonkin verran. Mielenkiintoisia paljastuksia oli liian vähän ja saarnaamiseen kului paperia enemmän. Kirjan lukevat fanien lisäksi samanmieliset ihmiset, mutta Taylorin sanoma on tarkoitettu enemmänkin fundamentalisteille, jotka todella uskovat kirjaimellisesti isoon kirjaan. Uudet kuolemansynnit ovat aiheellisia, mutta kadottavat tarkoituksenmukaisuutensa. Omasta mielestäni kuolemansynnit ovat ihmisten perimmäisiä tarpeita, jotka muuttuvat liiallisuudessa groteskeiksi, mutta ehkei kannata uskonasioista kiistellä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...