M Christina Butler ja Tina Macnaughton: Siili ja kovan onnen päivä

Siili ja kova onnen päivä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

M. Christina Butler on lastenkirjailija, jota harva tunnistaa. Samalla hän on kuitenkin ollut hyvin tuottelias. Hänen teoksensa ovat löytäneet tiensä myös suomalaisten lukijoiden käsiin, sillä pelkästään Pikkusiili-aiheisia kirjoja häneltä on käännetty yli kymmenen.

Siili ja kovan onnen päivässä joulu lähestyy. Pikkusiili on etsimässä joulukoristeita. Vastaan tulee Siilin ystävä Kettu, jolla on asiat huonosti. Ketulla on nuhaa, hän on loukannut tassunsa ja kaakaokin on loppu. Kaiken sen seurauksena hän on hyvin surullinen. Onneksi Ketulla on kuitenkin ystäviä. Pikkusiili ja muut metsäneläimet tekevät parhaansa Ketun piristämiseksi, mutta se ei ole helppo tehtävä.

Tina Macnaughatonin piirtämät hahmot ovat hyvin lämminhenkisiä. Siili on hahmona varsin herttainen. Lumihanget luovat neutraalin taustan, josta värikkäät hahmot erottuvat hyvin.

Kirjan tarina etenee hyvällä tahdilla, eikä jää paikoilleen missään vaiheessa. Kokonaisuutena hyvin mietitty kuvakirja.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...