M Christina Butler: Siili ja tähtisade

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jo useamman kerran pikkuihmisten ilona kuvakirjoissa esiintynyt pikkusiili on saanut jälleen uuden tarinansa. Tällä kertaa taivas on täynnä kimallusta, kun säihkyvät ja leimahtelevat tähdenlennot yllättävät siilin ystävineen.

Pikkusiili-kirjat perustuvat kuvituksen ihastuttavuuteen, tarinoiden lämpimyyteen sekä siihen, että niissä on aina jokin juju. Tällä kertaa erikoisuutena on lähes jokaiselle aukeamalle ujutettu kimallus, tähtisade nimittäin.

On siis kirkas ilta. Yhtäkkiä pikkusiili huomaa taivaalla jotakin erikoista, tähdenlentoja. Niitä on lähdettävä heti katsomaan tarkemmin, tietysti yhdessä ystävien kanssa. Ihastelumatkallaan eläinystävykset eivät innostuksissaan huomaa ihan kaikkea, eikä kommelluksiltakaan näin vältytä. Onneksi loppu taitaa kuitenkin olla onnellinen ja eläimet pääsevät ihastelemaan tähtisateessa kylpevää taivaankantta.

Mukavan suloinen tarina.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...