M Christina Butler: Siili ja tähtisade

Osta kirja itsellesi

Osta e-kirjana

Elisa Kirja

Osta käytettynä

Jo useamman kerran pikkuihmisten ilona kuvakirjoissa esiintynyt pikkusiili on saanut jälleen uuden tarinansa. Tällä kertaa taivas on täynnä kimallusta, kun säihkyvät ja leimahtelevat tähdenlennot yllättävät siilin ystävineen.

Pikkusiili-kirjat perustuvat kuvituksen ihastuttavuuteen, tarinoiden lämpimyyteen sekä siihen, että niissä on aina jokin juju. Tällä kertaa erikoisuutena on lähes jokaiselle aukeamalle ujutettu kimallus, tähtisade nimittäin.

On siis kirkas ilta. Yhtäkkiä pikkusiili huomaa taivaalla jotakin erikoista, tähdenlentoja. Niitä on lähdettävä heti katsomaan tarkemmin, tietysti yhdessä ystävien kanssa. Ihastelumatkallaan eläinystävykset eivät innostuksissaan huomaa ihan kaikkea, eikä kommelluksiltakaan näin vältytä. Onneksi loppu taitaa kuitenkin olla onnellinen ja eläimet pääsevät ihastelemaan tähtisateessa kylpevää taivaankantta.

Mukavan suloinen tarina.

Alennuskoodilla Kirjavinkit30 saat 30 päivän ilmaisen kokeilun!

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *