Karo Hämäläinen ja Jukka Oksaharju: Sijoita kuin guru

Sijoita kuin guru

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaipaatko sijoittamiseen vähän gurun otetta? Silloin kannattaa lukea kokeneen taloustoimittajan Karo Hämäläisen ja Nordnetin osakestrategin Jukka Oksaharjun kirjoittama Sijoita kuin guru, joka kertoo kahdeksan sijoitusgurun strategioista.

Gurulistalta löytyy tunnettuja nimiä vuosien varrelta – ainakin sijoitusalaa ja kirjallisuutta seuranneille. Tuorein nimi listalla on Warren Buffett, varhaisin arvosijoittamisen oppi-isä Benjamin Graham. Guruilla on monenlaisia, osin jopa keskenään ristiriitaisia, näkemyksiä sijoittamisesta, joten kirjasta saa monenlaista ajattelun aihetta. Jotta oppia olisi helpompi ottaa, gurujen ajatuksia on peilattu tähän päivään ja Helsingin pörssiin.

Karu tosiasiahan on, että kukaan ei oikeastaan tiedä, miten pörssi kehittyy, eikä näitäkään guruja voi sellaisenaan ohjenuorikseen omaksua – etenkin kun monet guruista ovat tehneet omaisuutensa aivan toisenlaisina aikoina ja toisenlaisissa taloustilanteissa kuin tämän päivän omituisessa nollakorkojen maailmassa.

Ajateltavaa ja aineksia omien sijoitusstrategioiden rakenteluun kirjasta kyllä saa, jos ei se aivan sellainen konkreettinen opas olekaan kuin vaikkapa mainio Miten sijoitan pörssiosakkeisiin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...