Tuomas Nyholm: Sinun edestäsi vuodatettu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Erittäin hyvä esikoisromaani, jännäri, joka tavoittaa kansainväliset mittasuhteet vaivatta!

Tapahtumat sijoittuvat Torontoon, kerrostalon kummallisen yhteisön jäseniin, jotka ottavat uudenkin tulokkaan miellyttävästi vastaan. Yhteisö imaisee mukaansa ja elämä kietoutuu yhtä tiukemmin erilaisiin keinoihin paeta todellisuutta ja elää vapaasti. Myös rakkaudelle on sijansa…

Kunnes tapahtuu murha, raaka murha. Jostain syystä tämäkin sekoittuu eräänlaiseksi huumaavaksi harhaksi, aikajana väljenee ja joku muu ohjailee jostakin tapahtumia. Viimeistä juttuaan tutkivalla komisario Wambaughilla on todella töitä selvittää juttunsa.

Joku on suunnitellut täydellisen koston ja valmistellut myös täydellistä rikosta – hyvin kauan. Mutta kuka tai ketkä ja miksi? Kaikki ulottuu kuitenkin huomattavasti pitemmälle ja laajemmalle kuin kukaan voisi aavistaa.

Hellittämättömän mainio jännäri kotimaiselta esikoiskirjailijalta – suorastaan hyytävän hyvä. Väitän, että tämä ei pätkääkään häviä mm. psykologisen kauhun kansainvälisille taitajille, joita täälläkin on aikaisemmin esitelty. Suosittelen ehdottomasti kaikille psykologisten jännäreiden, murhamysteereiden, koston ja merkillisten tapahtumien ystäville. Minua tämä kirja piti hellittämättä otteessaan koko ajan, en malttanut lopettaa lukemista!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

2 kommenttia

  1. Sinun edestäsi vuodatettu- mieletön kirja, luin yhtä ahmimalla kuin Nesbon Panssarisydämen : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...