Joel McIver: Slipknot

Slipknot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Slipknot oli vielä uusi, kummallinen ja kritisoitu yhtye 2000-luvun alussa, mutta Joel McIver tiesi mistä kirjoittaa. Reilu kymmenen vuotta myöhemmin uudistettu laitos päivittelee tietoja sekä parantelee vanhaa. Lopputuloksena on koukuttavan mielenkiintoinen läpileikkaus yhdestä parhaimmasta metallibändistä.

Slipknot ei ole vain luettelonomainen biografia, vaan kirjailija on huomioinut hienoja hetkiä ja oivaltavia yksityiskohtia. McIver on sekä kirjailija että fani, mikä tekee kirjasta henkilökohtaisemman. Bändin tie on ollut rosoinen ja se välittyy sivuilta elävästi.

Slipknot on sekä viihdyttävä että kiinnostava. Kiitos McIverin fanaattisuuden sekä kustannustoimittajan järkevyyden kirja on tavallista fanikamaa kattavampi ja syvällisempi. Myös suomennos on hyvä, vaikkei tietenkään haittaa lukea teosta myös alkuperäiskielellä.

Sielu narikkaan ja lukemaan.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...