Kate Morton: Takaisin kotiin

Takaisin kotiin

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kate Morton on pitkään ollut erityisesti naislukijoiden suosikki. Hänen teoksiaan ovat suomeksi julkaisseet sekä Otava että Bazar. Monet kirjoista ovat olleet uusintapainoksia, mutta Takaisin kotiin on kokonaan uusi kirja. Sitä onkin odotettu, sillä Morton ei ole julkaissut uusia kirjoja viiteen vuoteen.

Kirjassa Jess, joka on menettänyt toimittajantyönsä, palaa kotimaahansa Australiaan. Hänen isoäitinsä on ollut onnettomuudessa ja joutunut sairaalaan. Jessin isoäidin puhuessa sekavia Jess alkaa tutkimaan, mitä heidän perheensä taustalla on piilossa.

Lukulistalleni Takaisin kotiin valikoitui, koska sitä pidettiin hyvänä esimerkkinä useassa aikajanassa kirjoittamisesta ja hyvin elävästä miljööstä. Morton onnistuukin molemmissa todella hyvin: molemmat aikajanoista, joilla kerrontaa kuljetetaan, tuntuvat eläviltä ja tasapainoiselta.

Henkilöhahmojen syvyys tulee esiin hyvin hahmojen välisissä ristiriidoissa ja perheen koti tuntuu ajoittain omalta hahmoltaan, koska on niin vahva näyttämö kaikelle mitä siellä asuvalle perheelle on tapahtunut.

Kate Mortonin Takaisin kotiin lunastaa varmasti faniensa odotukset ja on mielenkiintoista luettavaa myös Mortonin fanikunnan ulkopuolisille.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...