Jennifer E. Smith: Tilastollinen todennäköisyys kohdata se ainoa oikea

Tilastollinen todennäköisyys kohdata se ainoa oikea

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hadley myöhästyy lennoltaan vaivaiset neljä minuuttia. Seuraavaa lentoa odotellessaan hän tapaa Oliverin ja kaikki on kuin sattuman sanelemaa, etenkin kun poika vielä istuu koneessa hänen viereensä. Vaikka sydän jo hakkaa, Hadley ei tiedä voiko uskoa rakkauteen ollenkaan, sillä hän on menossa häihin, jossa hänen isänsä on menossa uusiin naimisiin.

Vaikka Tilastollinen todennäköisyys kohdata se ainoa oikea on sekä nimihirviö että nuorten kirja, käsittelee se rakkautta kypsästi. Kirja ei keskity vain nuorten uuteen rakkauteen, vaan myös rakkauden kestoon ja siihen, kuinka asiat vaikuttavat aina myös muihinkin. Kumpi on rankempaa: sulkea silmänsä totuudelta vai uskaltaa kuunnella sydäntään ja lähteä?

Vaikka lopputulos on arvattavissa, kirja on yllättävän raikas. Kirja on sekoitus sopivasti romanttisuutta ja mukavasti realistisuutta.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...