David Safier: Tuomiopäivä ensi tiistaina

Tuomiopäivä ensi tiistaina

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Marie on menossa naimisiin ja luulee olevansa onnellinen, kunnes karkaa alttarilta. Kun elämä räjähtää käsiin, ei voi muuta kuin muuttaa isän ja hänen nuorikkonsa luokse ja pyytää ensimmäistä vastaantulevaa miestä treffeille. Hääpukuun pukeutuneena – tottakai. Tämä menee vielä normaalin päivän puitteisiin, mutta kun treffikumppani osoittautuu yhdeksi ja ainoaksi Jeesukseksi, voi viikkoa kutsua erikoiseksi. Mutta Jeesus ei ole tullut maan päälle pelkkien treffien takia ja jumalainen näytelmä on valmis.

David Safierin kirjat ovat huumorilla kyllästettyjä ja hipovat chick-litin rajoja. Tuomiopäivä ensi tiistaina menee kuitenkin romanttisen viihteen puolelle reilusti, vaikka hieman erikoinen romanssi onkin kyseessä. Safier on saanut kristinuskosta, Jeesuksesta ja maailmanlopusta huumoria irti ilman herjauksia ja kirja sopii niin uskovaiselle kuin ateistille. Saksalainen huumori on virkistävää vaihtelua viihde-genreen.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...