David Safier: Huono karma

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kim Lange on menestyvä uranainen joka kuolee päähän osuvan pöntön takia. Kimillä ei ole tarpeeksi hyvää karmaa ja näin ollen syntyy uudestaan ja uudestaan yrittäen hankkia sitä. Samalla tai pääosin hän yrittää hoitaa keskeneräisiä asioita. Elämästä ja eläimestä toiseen hyppiessä, Kim tapaa toisen karman pyörteeseen joutuneen, joka osoittautuu Casanovaksi.

Huono karma on mainio lukukokemus. Huumori on riemukasta ja älytöntä kuin paras chick-lit, mutta molemmille sukupuolille uppoavaa. Pitkästä aikaa kirja sai nauramaan ääneen. Safier on saanut ideansa Casanovasta, jonka muistelmia saa lukea kirjan alaviitteistä, näin pääsee kurkistamaan useampaan mieleen.

Huonoa karmaa tuo muun muassa pinnallisuus ja menestyksen himo ja kirja saa myös miettimään omia Karma-pisteitään jopa niin paljon, että unissaankin seikkaili eri eläinten ruumiissa. Huonossa karmassa tulee esille saksalaisen kirjallisuuden parhaat ominaisuudet: rehellisyys ja nasevuus kiedottuna elämän tosiasioihin ja huumoriin. Voin suositelle kirjaa kaikille, jotka eivät tiedä mitä juuri nyt lukisi, ja niille, jotka eivät halua olla muurahaisia.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 242 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...