Lotta Sonninen: Työelämän pieni pahan mielen kirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Työ, tuo elämän ajan syöjä ja välttämätön paha, jotta saa katon pään päälle ja murua rinnan alle. Työtä on hyvä olla, mutta vaikka kuinka on löytänyt unelmiensa ammatin, voivat monet asia silti pänniä. Ovat ne sitten turhaakin turhemmat kokoukset, työtoverit, jotka kertovat aivan liikaa elämästään tai mahdolliset asiakkaat, joita ei järki päätä pakota.

Työelämän pieni pahan mielen kirja on täytettävä kirja, johon voi ikuisuuksia jatkuvissa kokouksissa kirjata muun muassa kollegoiden ärsyttävimmät piirteet, pohtia uudelleen jo lähetettyjä sähköposteja tai luonnostella uutta työhakemusta. Jos kokouksessa pitää oikein keskittyä, löytyy myös jargon- ja tittelibingo.

Humoristinen kirja sopii oman elämänsä konttoristille, joka ei valitettavasti voi katsoa kameraan joka kerta, kun työelämä tökkii. Kirjaa täyttäessä muutamat naurut irtoavat, kunnes pomo löytää kirjan.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...