Lotta Sonninen: Työelämän pieni pahan mielen kirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Työ, tuo elämän ajan syöjä ja välttämätön paha, jotta saa katon pään päälle ja murua rinnan alle. Työtä on hyvä olla, mutta vaikka kuinka on löytänyt unelmiensa ammatin, voivat monet asia silti pänniä. Ovat ne sitten turhaakin turhemmat kokoukset, työtoverit, jotka kertovat aivan liikaa elämästään tai mahdolliset asiakkaat, joita ei järki päätä pakota.

Työelämän pieni pahan mielen kirja on täytettävä kirja, johon voi ikuisuuksia jatkuvissa kokouksissa kirjata muun muassa kollegoiden ärsyttävimmät piirteet, pohtia uudelleen jo lähetettyjä sähköposteja tai luonnostella uutta työhakemusta. Jos kokouksessa pitää oikein keskittyä, löytyy myös jargon- ja tittelibingo.

Humoristinen kirja sopii oman elämänsä konttoristille, joka ei valitettavasti voi katsoa kameraan joka kerta, kun työelämä tökkii. Kirjaa täyttäessä muutamat naurut irtoavat, kunnes pomo löytää kirjan.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...