David Taylor: Tyytyväinen kissa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tyytyväinen kissa on ihana nimi kissakirjalle. Usein kissan ymmärtämisoppaat saavat kissan omistajan vain kohottamaan ironisesti kulmakarvojaan.

Sisällöltään Tyytyväinen kissa on opas kissan hankintaan, hoitoon ja tuntemiseen. Eniten kirjasta on hyötyä kissan hankintaa suunnitteleville ja etenkin jos aikoo hankkia aikuisen kissan esimerkiksi löytötalosta. Kirjassa on keskitytty hyvin aran tai hermostuneen kissan hoitoon. Myös harjaantuneelle kissanomistajalle tarjotaan mielenkiintoisia faktoja ja tietoiskuja. En kuitenkaan aivan usko kissan älykkyystesti vaikka sitä voisikin kokeille pennulle. Kuvineen kaikkineen kirjaan on saatu paljon hyvää ja hyödyllistä tietoa koko kissan elinkaarta ajatellen.

Tyytyväisessä kissassa on ihastuttava kuvitus monenlaisista kissaroduista vaikka tekijä mainitsee ja jopa suosii Siamilaisia kissoja. Onhan jokaisella oma lempirotunsa, mutta kissanomistaja tietää, että jokainen kissa on erilainen ja täynnä persoonallisuutta, mikä tulee esille vain hyvällä hoidolla.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 860 tilaajan joukkoon!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...