Jenny Colgan: Uusia lukuja ja onnellisia loppuja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ninan ura on vaakalaudalla, kun hänen kirjastonsa suljetaan, eikä hänen osaamisensa ole kysyttyä uudessa mediakeskuksessa. Ninan vahvuus ja heikkous ovat aina olleet kirjat. Myös häätö uhkaa hänen pelastettuaan niin paljon poistokirjoja, että katto halkeaa. Kun Nina näkee myynti-ilmoituksen vanhasta pakettiautosta, alkaa Ninan haaveellinen mielikuvitus laukata ja pian hän on jo ostanut pakun itselleen ja suunnittelee pyörillä liikkuvaa kirjakauppaa.

Kirjaa voi kuvailla aikuisten satukirjaksi, koska lopulta kaikki sujuu sutjakkaasti ja ongelmat ratkeavat taianomaisesti. Kirjassa ei ole jännittäviä juonenkäänteitä, eikä se ole lätäkköä syvällisempi. Myös Skotlanti kuvaillaan aurinkoisena satumaana, jonne haluaisi kirjan viemänä lähteä. Kannattaa kuitenkin harkita ennen kuin muuttaa, koska huhu kertoo, että Skotlannissa saattaa sataa enemmän kuin paistaa. Uusia lukuja ja onnellisia loppuja on todellakin hyvän mielen kirja, joka etenee mukavan vaivattomasti ja nopeasti. Kirja loppui ennen aamukahvia.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...