Jenny Colgan: Uusia lukuja ja onnellisia loppuja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ninan ura on vaakalaudalla, kun hänen kirjastonsa suljetaan, eikä hänen osaamisensa ole kysyttyä uudessa mediakeskuksessa. Ninan vahvuus ja heikkous ovat aina olleet kirjat. Myös häätö uhkaa hänen pelastettuaan niin paljon poistokirjoja, että katto halkeaa. Kun Nina näkee myynti-ilmoituksen vanhasta pakettiautosta, alkaa Ninan haaveellinen mielikuvitus laukata ja pian hän on jo ostanut pakun itselleen ja suunnittelee pyörillä liikkuvaa kirjakauppaa.

Kirjaa voi kuvailla aikuisten satukirjaksi, koska lopulta kaikki sujuu sutjakkaasti ja ongelmat ratkeavat taianomaisesti. Kirjassa ei ole jännittäviä juonenkäänteitä, eikä se ole lätäkköä syvällisempi. Myös Skotlanti kuvaillaan aurinkoisena satumaana, jonne haluaisi kirjan viemänä lähteä. Kannattaa kuitenkin harkita ennen kuin muuttaa, koska huhu kertoo, että Skotlannissa saattaa sataa enemmän kuin paistaa. Uusia lukuja ja onnellisia loppuja on todellakin hyvän mielen kirja, joka etenee mukavan vaivattomasti ja nopeasti. Kirja loppui ennen aamukahvia.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...