Federico Axat: Viimeinen mahdollisuus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ted aikoo ampua itsensä, mutta viime hetkellä hänen ovelleen tulee tuntematon mies, joka suostuttelee Tedin toivonsa menettäneen miehen tekoihin. Ted aikoo juuri ampua itsensä, kun tutuksi käynyt mies tulee ovelle ja tekee mielenkiintoisen ehdotuksen. Ted herää mielisairaalassa.

Viimeinen mahdollisuus on tyypillinen sipuli romaaniksi, jossa salaisuuksia paljastuu kerroksittain. Jokaisen juonenkäänteen jälkeen pitää ajatella kaikki uusiksi ennen kuin jatkaa lukemista.

Viimeinen mahdollisuus on psykologinen jännäri, jossa jännitystä luo rikkoutuneen mielen epäluotettavuus. Kirjaa ei kannata yrittää selittää liikaa, kuten takakannessa on tehty, sillä se vaikuttaa lukukokemukseen. Viimeinen mahdollisuus kannattaa avata, lukea ja pysyä kärryillä.

(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...