Jennifer Holland: Yllättävät ystävykset : 47 kiehtovaa tarinaa eläinmaailmasta

Yllättävät ystävykset

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Yllättävät ystävykset on tositarinakokoelma erikoisista eläinpareista. Loukkaantuneet, orvot tai muuten hakotiellä olevat eläimet ovat kiintyneet eri olosuhteissa. Tarinoita on kerätty ympäri maailmaa. Vaikka parit ovat erikoisia, esimerkiksi norsu ja koira tai iguaani ja kissa, kaikki ne ovat yhtä suloisia. Moni tarina loppuu pariskuntien eroon, kun eläimet löytävät paikan omasta laumastaan tai vapauden kaipuu yllättää muuten.

Tarinoissa kerrotaan miten ystävyys on alkanut, mutta muuten lyhyisiin tarinoihin ei paljoa mahdu. Varmasti jokaisesta ihastuttavasta eläimestä saisi kirjoitettua kokonaisen kirjan.

Olisin kuitenkin toivonut joitakin hauskoja anekdootteja erikoisten ystävysten kommelluksista. Kuvat ovat joka tapauksessa ihastuttavia ja kertovat enemmän sekä sulattavat sydämen paremmin kuin mitkään sanat.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...