Monika Peetz: Tiistaisiskot

Tiistaisiskot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

15 vuotta sitten neljä tyttöä opiskeli ranskaa. Heistä on kehkeytynyt hyviä ystäviä ja nyt nelikymppiset naiset tapaavat aina kuukauden ensimmäisenä tiistaina.  Perinne keskeytyy kun yhden naisen aviomies kuolee ja masennuksen kourissa hän löytää päiväkirjan. Mies on kirjoittanut pyhiinvaelluksesta, jota ei koskaan kuitenkaan saanut päätökseen. Naiset päättävät lähteä yhdessä pyhälle matkalle. Kestääkö ystävyys rankan reissun?

Läpi Ranskan kulkeva pyhiinvaellusmatka on kaunista luettavaa, mutta omaan makuuni liian uskonnollinen. Teksti poukkoilee vallattomasti kunkin naisen ajatuksissa, mikä estää lukukokemukselle täydellisen antautumisen.

Tiistaisiskoissa matka on kohdetta tärkeämpi ainakin sielulle, mutta jokainen ei välttämättä antaisi aivan kaikkea anteeksi vain pyhiinvaelluksen nimissä.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...