100 hauskaa sanaa : ensimmäinen luukkukirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

100 hauskaa sanaa sopii pikkulapsen aivan ensimmäisten kirjojen joukkoon. Se on vahvarakenteinen kuvakirja, jonka jokaiselta 12 sivulta löytyy paljon tutkittavaa ja katseltavaa jo vauvallekin. Värikkäät valokuvat on järjestetty teemoittain: leluille on oma sivunsa, kulkupeleille omansa, ruokaa löytyy yhdeltä sivulta ja lemmikkieläimiä yhdeltä.

Kirjan kiinnostavin elementti ovat avattavat luukut, joita jokaisella sivulla on monta. Luukkujen takaa löytyy uusi kuva samasta aiheesta ja vielä selitysteksti siitä, mikä sieltä luukun takaa löytyikään. Luukut ovat hieman tiukat aluksi, mutta jos aikuinen availee ne ensimmäisellä lukukerralla, voi vauvakin sen jälkeen itse kurkkia niiden taakse. Kirja on vahvaa pahvia, mutta kyllä tottumaton juniori luukut varmasti irti repii. Hieman siis kannattaa seurata, miten kirjaa luetaan.

100 hauskaa sanaa tarjoaa mukavia yhdessäolon hetkiä lapsen kanssa. Se on kiinnostava ja värikäs huolella kasattu kokonaisuus, jota kyllä kelpaa vinkata vauvaperheisiin.

Hannu

Lempääläinen opettaja Hannu Sinisalo tykkää maantiepyöräilystä, kissoista ja lautapeleistä. Lukutottumuksiltaan Hannu on runsasruokainen klassikoista sarjakuviin ja dekkareista filosofiaan, mutta omimmillaan hän on viileän ironian ja älykkään huumorin parissa. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...