Ensimmäinen sanakirja : yli 100 kivaa kuvaa ja sanaa

Ensimmäinen sanakirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Vielä joitakin vuosia sitten nämä kuvasanakirjat jäivät itseltäni melko pitkälti huomaamatta. No, yllättäen oma pikkulukija toi muutoksen tilanteeseen ja nykyään tutkailen silmä kovana uusien lastenkirjojen markkinoita. Myös kuvasanakirjat ovat saaneet uuden merkityksen, eivätkä ne enää ole läheskään samaa massaa, kuten taannoin saatoin huomaamattani ajatella. Päinvastoin, erot ovat suuria.

Tällä kertaa esittelemäni Ensimmäinen sanakirja nousee monen muun vastaavan yläpuolelle silmiä miellyttävän kuvituksensa ansiosta. Se on värikäs sekä yksinkertainen vastaten näin varmasti kohderyhmänsä tarpeisiin, mutta samalla siinä kuitenkin on jotakin tavallisesta poikkeavaa kuvituksellista hauskuutta. No, nämähän ovat toki mielipidekysymyksiä, mutta minä tykkäsin.

Tämän sanakirjan avulla pienet kielenoppijat pääsevät tutustumaan kuuteen lapsille tärkeään aihealueeseen, jotka ovat nekin mielestäni järkevästi valittuja. Tämänkin puoleen voin siis ilolla suositella tarttumaan opukseen. Paksut sivut mahdollistavat myös esimerkiksi maistelun, mikäli lukija tuntee tällaiseen tilapäistä tarvetta.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 182 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...