Tove Jansson: Muumien iso kuvasanakirja : suomi-english

Osta kirja itsellesi

”Joka pikku ötökällä rusetti on hännässään.”

Muumien isosta kuvasanakirjasta on moneen. Sitä voi käyttää välineenä pienten lasten sanojen opettelussa, siitä voi opiskella englantia tai sitten sitä voi ihastella ihan vaan Tove Janssonin kuvitusten takia. Sehän voisi olla myös ihastuttava tuliainen Suomesta ulkomaille tai matkamuisto täältä kotimaahan lähtevälle.

”Opiskelu” aloitetaan tutustumalla Muumilaakson keskeisimpiin henkilöihin, jonka jälkeen lähdetään heidän parissaan käymään läpi tavallisia asioita, kuten viikonpäiviä, vuodenaikoja, säitä, värejä, muotoja, numeroita, kirjaimia, vastakohtia, ääniä ja kehonosia. Lopuksi tutustutaan vielä tarkemmin muutamaan muumilaaksolaiseen ja opetellaan joitakin tärkeitä sanoja sekä huomaavaisia tapoja.

Siis suosittelen. Kuten sanottu kohderyhmää teokselle en sen kummemmin lähtisi valikoimaan, Tove Janssonista innostuvat innostuvat varmasti myös tästä sanakirjasta ikään tai ulkomuotoon katsomatta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...