Herra Ylppö: 101 elämänohjetta

101 elämänohjetta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

101 elämänohjetta -teoksen kirjoittaja Herra Ylppö tunnetaan Maj Karman laulajana. Tämän lisäksi hän on laaja-alainen taiteilija, jonka käsialaa löytyy muun muassa monen suomalaisen artistien levyjen kansista.

Nämä elämänohjeet on aiemmin julkaistu Instagramissa. Siellä ne löysivät yleisönsä, sillä useat vinkeistä keräsivät satojatuhansia tykkäyksiä. Näistä lienee ollut helppoa sitten koostaa kirja, jolle oli tiedossa jo valmis yleisö.

Näin kirjoista pitävänä poimin teoksesta lukemisaiheisen ohjeen esimerkiksi:
“Kuuntele vain sellaisia kirjoja, joissa ei ole juonta. Lue ne, joissa on.”

Kirjassa toisella puolella aukeamaa esitetään neuvo ja toisella avataan sitä tarinalla. Vaikka muusikon elämä luultavasti eroaa raameiltaan aika paljon tavallisen lukijan elämästä, aika monet neuvoista ovat samastuttavia ainakin jollakin tasolla. Itselle itse vinkkejä olennaisemmiksi nousivat niiden perustelut. Herra Ylppö osaa selittää neuvonsa hyvin. Selityksien kautta avautuu näkökulma paitsi asiakysymyksiin, myös ajatteluprosessiin.

Herra Ylpön 101 elämänohjetta on itsensäkehitysopas sellaiselle, joka ei itsensäkehitysoppaita muuten avaisi. Siihen tarttuminen voi olla yllättävänkin kehittävää.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...