Julia Kuo: 20 tapaa piirtää kissa ja 44 muuta veikeää eläintä

20 tapaa piirtää kissa ja 44 muuta veikeää eläintä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

20 tapaa piirtää kissa oli pienoinen yllätys. Kirjassa on 45 eri eläintä (kissa mukaan lukien) ja jokainen eläin on piirretty 20 eri tavalla yhdelle sivulle tai aukeamalle ja viereinen sivu on tyhjä. Eläimen kuin eläimen ja tietenkin kaiken muunkin voi todella piirtää mitä erilaisimmilla tavoilla. Kirjan eläimet ovat realistisia eli jokaisesta kuvasta tunnistaa oikean eläimen ja yhdellä kynällä pärjää pitkälle. Piirrostyyli ja yksityiskohtaisuus vaihtelevat.

20 tapaa piirtää kissa ei ole perinteinen piirustusopas, kirjan käyttöön löytyy ohjeet alusta, jonka jälkeen ollaan lukijan kynänpitotaitojen varassa.

Idea on kuitenkin hauska ja harrastelijalle kirjasta riittää iloa ainakin toviksi. Niin kouluissa kuin kokouksissakin on aina takapenkin piirtelijä, jolle kirja on mainio lahja.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...