Tiia Forsström: Ammattirakastaja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ammattirakastaja on erittäin hyvä ja mielenkiintoinen ammatin kuvaus ammatista, jota moni ei niinkään miellä oikeaksi ammatiksi. Vitsinä moni on toki kuullut maailman vanhimmasta ammatista…

No, tässä kirjassa todellinen ammattilainen kertoo, mitä se on, millainen ammatti on myydä seksipalveluja. Tiia Forsström on tullut esiin mediassa, koska myy seksipalveluja miehensä kanssa ja heillä on jopa omat nettisivut.

Ammattirakastaja on kirja, jossa kerrotaan, missä mennään. Itsensä myyminen ei ole rikos, mutta parittaminen on. Jos myy omia palvelujaan, niin mikäs siinä. Seksiä tarvitaan ja moni ei sitä muuten saa kuin ostamalla, niin miksi ei.

Kirjassa pääsee ääneen myös muita, jotka myyvät seksipalveluja. Eri ikäisiä miehiä ja naisia. Ei niitä tarinoita, joissa nainen on alistettu myymään itseään ja joku muu käärii rahat.

Kirja kertoo kaiken niin asiallisesti ja selventävästi, että olin kaiken aikaa sitä mieltä, että hieno homma. Mitään sessioita tai paljastuksia kirja ei sisällä ja ei voisikaan, koska vaitiolovelvollisuus sitoo.

Pidin tavattomasti kirjassa siitä, miten ihmisläheinen se oli. Jos en ole koskaan huoria tuominnut, niin nyt vielä vähemmän. Ihminen on seksuaalinen olento ja koska kaikilla ei ole mahdollisuutta sitä toteuttaa, niin onneksi sitä on myytävänä. Hyvin hoidettuna palveluna, ihan mihin tahansa palveluun verrattuna.

Jos saisin päättää, huolimatta siitä, että minut ristiinnaulittaisiin, olisin laillisten bordellien puolella.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kinin haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...