Dan Brown: Enkelit ja demonit

Enkelit ja demonit

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Da Vinci -koodi on Dan Brownin isoin teos, mutta on mies muutakin kirjoit­tanut. Enkelit ja demonit lienee jonkinlainen harjoitus Da Vinci -koodille, edeltävä Robert Langdon -romaani.

Kuvio on nimittäin tuttu: symbolistiä kaivataan selvittämään mysteeriä. Mukana on maailmaauhkaava salaliitto, petosta ja valheita, välimerellinen älykkökaunotar ja niin edelleen. Kirja on todella kaavamainen ja paikoin uskomattoman typerä. Tarinaan uppoutuminen on alkuun vaikeaa.

Vauhdikkaat tapahtumat vetävät kuitenkin mukaansa. Kevyttä toiminta­kirjallisuutta enempää Enkelit ja demonit ei tarjoa, mutta enpä muuta odottanutkaan. Roomassa käyneelle kirja tarjoaa jonkin verran lisäarvoa tutuista paikoista ja uskonnollishenkiset teemat ja salaliitot toimivat aina.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 287 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...