Stacey McCleary: Annan sinulle maailman

Osta kirja itsellesi

Annan sinulle maailman on kaunis ja sydämellinen kuvakirja. Sen ydinajatuksena on vanhemman halu antaa vastasyntyneelle lapselleen paras mahdollinen lahja, ei sen vähempää kuin maailma kaikkineen.

Teoksen sivut täyttyvät kuvista ja teksteistä, jotka kertovat maailmastamme: vuodenajoista, eläimistä ja luonnonilmiöistä, kaikesta ihmeellisestä ympärillämme. Siitä ympäristöstä, jota emme aina edes huomaa, vaikka ihmeteltävää olisi millä mitalla. Pieni lapsihan se on se maailman paras tutkimusmatkailija, hän jolle löytyy ihmeteltävää ihan ikiomasta kotipihastakin. Ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan, avata vain silmät ja katsoa.

Annan sinulle maailman on lämminhenkinen, runomuotoinen ja ajatukseltaan kaunis kirja, jonka ajattelen sopivan lahjaksi vastasyntyneelle ja hänen vanhemmilleen. Omaa kaksivuotiastani tämä ei pahemmin kiinnostanut, liiallista hempeilyä ilmeisesti.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...