Stacey McCleary: Annan sinulle maailman

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Annan sinulle maailman on kaunis ja sydämellinen kuvakirja. Sen ydinajatuksena on vanhemman halu antaa vastasyntyneelle lapselleen paras mahdollinen lahja, ei sen vähempää kuin maailma kaikkineen.

Teoksen sivut täyttyvät kuvista ja teksteistä, jotka kertovat maailmastamme: vuodenajoista, eläimistä ja luonnonilmiöistä, kaikesta ihmeellisestä ympärillämme. Siitä ympäristöstä, jota emme aina edes huomaa, vaikka ihmeteltävää olisi millä mitalla. Pieni lapsihan se on se maailman paras tutkimusmatkailija, hän jolle löytyy ihmeteltävää ihan ikiomasta kotipihastakin. Ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan, avata vain silmät ja katsoa.

Annan sinulle maailman on lämminhenkinen, runomuotoinen ja ajatukseltaan kaunis kirja, jonka ajattelen sopivan lahjaksi vastasyntyneelle ja hänen vanhemmilleen. Omaa kaksivuotiastani tämä ei pahemmin kiinnostanut, liiallista hempeilyä ilmeisesti.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 304 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...