Sam McBratney: Arvaa kuinka paljon sinua rakastan

Arvaa, kuinka paljon sinua rakastan

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

”Minä rakastan sinua niin paljon kuin täältä on matkaa kuuhun – JA TAKAISIN.”

Näin kuvaa Iso Pupu rakkauttaan Pikku Pupuun tässä ihastuttavassa muutamien vuosikymmenten takaisessa klassikkoteoksessa, jossa hurmaavat niin teksti kuin kuvituskin. Mielestäni ihan hyvin kuvattu, vaikka niinhän se on, että kuinkas sitä rakkautta kuvailemaan, varsinkaan tunnetuin paino- tai pituusmitoin.

Pikku Pupu on käymässä nukkumaan. Sitä ennen hän kuitenkin tahtoo kertoa Isolle Pupulle kuinka paljon tätä rakastaa. Niin hän tekeekin ja saa vastineeksi aimo määrän rakkautta niin ikään, vielä suurempaa rakkautta, sellaista maan ääriin kantavaa.

Arvaa kuinka paljon sinua rakastan on ajaton kirja oikeastaan ihan kaikille. Niin pienille kuin suurille, niin lapsille kuin aikuisille. Sen voisi antaa omalle Pikku Pupulleen tai omalle rakkaalleen, miksei kääriä vaikkapa hää- tai kihlalahjapakettiin. Eipä siis ihme, että tätä brittiläistä lastenkirjaa on myyty yli 28 miljoonaa kappaletta ja se on julkaistu 53 kielellä. Toki puput ovat menestyksensä myötä hyppineet kokonaisen kirjasarjan keskiöön sekä saaneet oman animaatiosarjankin, mutta nyt esiteltävä teos on se kaiken alkulähde.

Suosittelen! Aina voi puhua rakkaudesta – vaikka sen mittaaminen olisikin mahdotonta.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...