Hergé: Auringon temppeli

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Auringon temppeli on Tintti -sarjakuva, joka jatkaa Seitsemän kristallipalloa -albumissa aloitettua tarinaa.

Professori Tuhatkauno on kadonnut, kapteeni Haddock ja Tintti ovat etsimässä häntä. He ovat päätyneet Peruun ja toteavat intiaanien olevan sotkeutuneina juttuun. Etsintäretki liikkuu vuoristossa ja viidakossa, samalla löytyy myös inkojen pyhä paikka auringon temppeli. Tuttuun tapaan parivaljakko on lähellä päästä hengestään, mutta niin ei taaskaan oikeasti tapahdu.

Perinteisesti en ole ollut kovin iso Tintti -fani, mutta silti näitä tulee luettua aina välillä. Kai näissä seikkailutarinoissa on sitten kuitenkin se oma viehätyksensä, minkä takia näihin tulee tartuttua. Seikkailuissa pääsee myös hyvin kurkistamaan erilaisiin paikkoihin; tässäkin tapauksessa juuri tämä Tintti tuli valittua luettavaksi nimenomaan tapahtumapaikan perusteella.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...