Hergé: Auringon temppeli

Auringon temppeli

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Auringon temppeli on Tintti-sarjakuva, joka jatkaa Seitsemän kristallipalloa -albumissa aloitettua tarinaa.

Professori Tuhatkauno on kadonnut, kapteeni Haddock ja Tintti ovat etsimässä häntä. He ovat päätyneet Peruun ja toteavat intiaanien olevan sotkeutuneina juttuun. Etsintäretki liikkuu vuoristossa ja viidakossa, samalla löytyy myös inkojen pyhä paikka auringon temppeli. Tuttuun tapaan parivaljakko on lähellä päästä hengestään, mutta niin ei taaskaan oikeasti tapahdu.

Perinteisesti en ole ollut kovin iso Tintti-fani, mutta silti näitä tulee luettua aina välillä. Kai näissä seikkailutarinoissa on sitten kuitenkin se oma viehätyksensä, minkä takia näihin tulee tartuttua. Seikkailuissa pääsee myös hyvin kurkistamaan erilaisiin paikkoihin; tässäkin tapauksessa juuri tämä Tintti tuli valittua luettavaksi nimenomaan tapahtumapaikan perusteella.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 295 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...