Mel Crawford: Bambi

Bambi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tammen katselukuvakirja Bambi on osa sarjaa, joka esittelee tunnettuja Disney-hahmoja. Sarjaan kuuluvat myös Aku Ankka, Mikki Hiiri ja Nalle Puh.

Bambi on pieni peura, joka kirjassa tutustuu eri metsäneläimiin ja tekee hauskoja asioita talven aikana.

Katselukuvakirja ei mitenkään mainitse animaatioelokuvan hetkeä, jossa Bambi menettää vanhempansa. Se lienee parasta, kirja kun on tarkoitettu varsin nuorille lapsille.

Bambin kuvitus on hellyyttävää. Ikoniset hahmot ovat valloittaneet sukupolvia, eikä tarina ole menettänyt vaikutustaan tippakaan. Eläimet ovat suurisilmäisiä, söpöjä ja iloisia. Kirjan tunnelma tarttuu hyvin lapseen ja metsään sijoittuva tarina toimii erityisen hyvin suomalaiselle lukijalle.

Siinä missä sarjan Nalle Puh -kirja tuntuu vanhanaikaiselta, Bambi-kirjasta tätä ei huomaa, vaikka kirja on samalta aikakaudelta. Tähän syynä lienee se, että kirjan hahmot ovat suoraan kuin animaatiosta.

Bambi on hyvä katselukirja lapsen ensimmäisiksi kokemuksiksi kirjojen parissa. Sitä voi suositella erityisesti iltasaduksi, sillä kirja loppuu nukkumiseen.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 171 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...