Al White: Nalle Puh

Nalle Puh

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tammella on uusi katselukuvakirjasarja, joka esittelee Disney-hahmoja. Sarjaan kuuluu Aku Ankka, Mikki Hiiri, Nalle Puh ja Bambi.

Vaikka katselukirjassa ei kauheasti juonta ole, se on silti hyvin rakennettu. Joka sivulla se esittelee jonkun hahmon Nalle Puhista ja tarjoaa joistain toisen aukeaman, jolla syventää hahmoa. Esimerkiksi Ihaasta kerrotaan, että hän on alakuloinen, mutta ilostuu kun Nalle Puh häntä tapaa.

Kuvakirjan tyyli on hyvin vanhanaikainen eikä ihme, sillä sen alkuteos on alunperin julkaistu vuonna 1965.

Kuvakirjan hahmot eivät ole ihan uusimpien animaatioiden kaltaisia. Eniten eroa on Nasussa ja Tiikerissä, jotka näyttävät melkeinpä eri hahmoilta. Tämä kuitenkin saattaa jopa kiehtoa nuorta lukijaa.

Nalle Puh on iätön lastenkirja ja sen katselukirjakin valloittaa nuoria lukijoita vielä tänäkin päivänä. Sitä voi suositella vaikkapa lapsen ensimmäiseksi lukukokemukseksi.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...