Karma Wilson: Kalle-karhu jatkaa uniaan

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kuten karhuilla on talvisin tapana, vetelee myös Kalle-karhu pesässään sikeitä. Päivät ja yöt, silmät tiukasti kiinni kuorsaten. Mutta mitä kummaa sen luolassa oikein tapahtuukaan? Nukkuva isäntä alkaa pikkuhiljaa saada vieraita. Seurue kasvaa ja lopulta Kallen pesässä jo oikein juhlitaan. Harmi vain, että Kalle se vain nukkuu. Kunnes yhtäkkiä se onkin ihan hereillä. Mutta kuinkas käykään ystävien?

Hellyyttävät Kalle-karhu -kirjat ovat kasvaneet jo jonkinkokoiseksi sarjaksi. Ne ovat lempeitä, sivuavat tärkeitä asioita, kuten ystävyyttä ja auttamista. Henkilöhahmot, eläimet, jotka yleisesti ottaenkin miellyttävät lapsilukijoita, ovat pehmeitä niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Niiden parissa viihtyvät varmasti monenlaiset kuuntelijat.

Siis oiva lastenkirjasarja kaiken kaikkiaan.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...