Karma Wilson: Kalle-karhu jatkaa uniaan

Osta kirja itsellesi

Kuten karhuilla on talvisin tapana, vetelee myös Kalle-karhu pesässään sikeitä. Päivät ja yöt, silmät tiukasti kiinni kuorsaten. Mutta mitä kummaa sen luolassa oikein tapahtuukaan? Nukkuva isäntä alkaa pikkuhiljaa saada vieraita. Seurue kasvaa ja lopulta Kallen pesässä jo oikein juhlitaan. Harmi vain, että Kalle se vain nukkuu. Kunnes yhtäkkiä se onkin ihan hereillä. Mutta kuinkas käykään ystävien?

Hellyyttävät Kalle-karhu -kirjat ovat kasvaneet jo jonkinkokoiseksi sarjaksi. Ne ovat lempeitä, sivuavat tärkeitä asioita, kuten ystävyyttä ja auttamista. Henkilöhahmot, eläimet, jotka yleisesti ottaenkin miellyttävät lapsilukijoita, ovat pehmeitä niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Niiden parissa viihtyvät varmasti monenlaiset kuuntelijat.

Siis oiva lastenkirjasarja kaiken kaikkiaan.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...